Успешни приказни

Џорџ Клуни е маж на годината во избор на магазинот GQ

Напишано од The Gentleman

Магазинот GQ традиционално и оваа година ги избира најуспешните мажи за 2020 година. Овој магазин повеќе од 10 години работи на еден супер настан кој има за цел да промовира добри навики.

Оваа година наградата за Маж на годината за 2020 година оди во рацете на единствениот Џорџ Клуни. Фраер кој е симбол на еден човек со вистински манири или симбол на џентлмен.

Во специјалното интервју зборува искрено за неговиот брак, за филантропските моменти, за децата. Изданието на GQ магазинот со Џорџ Клуни е за месец декември и јануари.

 

За авторот

The Gentleman