Луксуз

Еден од најлуксузните пентхауси во Њујорк

Луксузниот апартман/пентхаус кој ќе ви го претставиме денеска се наоѓа на пазарот на недвижности во Њујорк и вреди неверојатни 73 милиони долари. Тој важи за еден од најскапите апартмани кои може да ги најдете во Њујорк. Овој апартман се наоѓа на Петата Авенија и нуди 1000 м2 простор, магичен панорамски поглед кон градот. Ако се мислите зошто е толку скап, тогаш погледнете ја галеријата!

За авторот

martin