Стил

Еди Рама со нов стајлинг кој не остави без зборови

Напишано од Mr. N

Еди Рама оваа недела покрај грешката со Лешница, каде оваа локација ја промовираше како дел од Албанија, направи нов гаф и со неговиот стил.

Да, очигледно Рама се води по правилата на западот во поглед стилот, но сепак ова е премногу за неговата позиција и за Балканот.

Одело, 3/4 панталони и елегантни обувки?

Што мислите…

За авторот

Mr. N