Задолжително

Единственото одело дозволено во лето е…

Напишано од Пјер

Лесното неутрално одело, кое најчесто оди во каки, светло кафена боја. Лето е, високи степени, светли бои. Баталете ги црните и тегет одела, и фокусирајте се на неутралната каки нијанса. Нема да погрешите – Light Neutral Suit

За авторот

Пјер