Креатива

Една од најемотивните реклами досега (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Док Морис е германска компанија која не е многу позната кај вас. Но, тоа не е важно, важно е дека направија една реклама која многумина ги расплакува.

Погледнете:

За авторот

The Gentleman