Уличен стил

Една работа е неизбежна пролетва, а тоа е целосно бела патика (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Една работа е неизбежна оваа полет, а тоа е целосно бела (ок, може и со мала шара) патика. Ај што оди добро на секаков шорц, на фармерка, карго или чино панталона, туку истата оди и на спортско одело или со сако.

Значи еден модел што може да се комбинира со се. Има ли нешто поисплатливо?

Еве неколку модели на бела патика кои се идеални за сезоната пред нас.

Vans Authentic

Common Projects Classic

Nike Air Force 1

За авторот

The Gentleman