Серии

Едноставна лајт серија која ќе ве спаси од ладната зимa

Напишано од Пјер

Master of None серијата не е нешто премногу популарна помеѓу критичарите. Не е многу смешна како за ситком, не е винер серија на Нетфликс, а нема ни некоја позната екипа на глумци. Но баш поради тоа, поради едноставноста, реалните случувања, глупавите наивни смешки на Азиз Ансари, ја прави нешто посебно. Плус, секоја серија која е микс на Њујорк и Италија, вреди да се изгледа.

Две сезони, кратки епизоди, особено добар избор за ладната зимска сезона.

За авторот

Пјер