Луксуз

Едрење, една од најубавите работи на светот

Напишано од The Gentleman

Едрењето важи за една од најубавите работи на светот. Вистинско уживање, максимално релаксирање, истражување.

Како дестинации, едрилињарите најмногу сакаат да крстарат низ Хрватска и Грција. Тоа е поради големиот број на острови и убавината на овие острови.

Да се едри преку океани, или низ поголемите мориња бара посриозен брод за едрење кој знае да чини околу 10 милиони или 20 милиони евра.

Но без одржување, кое на овакви бродови знае да чини годишно околу 3 милиони евра.

За авторот

The Gentleman