Фитнес

Ефективен 5 минутен кардио тренинг за во утринските часови

Напишано од Mr. M

Кога ќе слушнете дека станува збор за само 5 минути, сигурно ќе речете дека ова нема некој голем ефект. Верувајте, не е така! Кардио вежбите се доста корисни за Вашето тело, особено ако сакате да соговрувате масти и калории, а во спортивно да имате подобра кондиција.

Овој тренинг кој што успеавме да го најдеме на интернет, ќе ви одземе само 5 минути и според експерите е одличен да го правите во текот на утринските часови пред да одите на работа. Целиот овој тренинг во себе вклучува прескокнување на јаже и во него има неколку различни вежби.

За авторот

Mr. M