Серии Стил

Есен 2020 ќе биде во моден стил како Сопранови

Напишано од Mr. N

Не очекува многу ветер, дожд и по некој топол ден кој ќе не навраќа на летната сезона.

Не очекува можен карантин, седење на отворено, и комбинирање со лесна облека.

Значи не очекува стил како екипата на Сопранови…

Шарени кошули, тренерки, кожни јаки, и секако по некоја бањарка…

Инспирација во продолжение –

View this post on Instagram

Wise guy Wednesday-damn, I love this group of guys! 🖤🖤#wiseguys #wiseguy #gangstergoddessbroadcast #thesopranos #thesopranosquotes #thesopranosscenes #thesopranosmemes #jamesgandolfini #tonysoprano #mafia #mobquotes #mobscene #sopranos #themanysaintsofnewark #newark #membersonlysopranos #HBO #Davidchase #besttvshow #bestshowever #sopranosvideos

A post shared by Members Only Sopranos (@membersonlysopranos) on

За авторот

Mr. N