Uncategorized Мода

Есенски парчиња кои ќе бидат во тренд оваа есен

Напишано од The Gentleman

Есента е можеби најубаво годишно време кога се работи за модата. Комбинацијата на бои и материјали е совршена. Аксесоарите се можеби и најважните во овој период на годината.

Шал, марами, сакоа, аксесоари, кондури.

Еве некои модни комбинации на парчиња кои ќе бидат во тренд оваа сезона пред нас

За авторот

The Gentleman