Храна

Еве каде може да се најде најдобриот бургер во Скопје

Напишано од Mr. M

Еден од македонските сајтови, Reborn.mk направи еден креативен натпревар во кој неколку ресторани во Скопје се натпреваруваа за најдобар бургер во градот. Победникот се одредувал според гласовите на публиката и оцени од жири комисија која била составена од четири членови.

Во овој натпревар учествувале 11 ресторани, а првото место за најдобар бургер во Скопје, припаднало кај Ресторан Маџо 2.0.

Еве ја листата на првите три ресторани со најдобри бургери:

  1.  Ресторан Маџо 2.0.
  2. M’s Fish&Chips
  3. Rock Kafana Rustikana 2.0

За авторот

Mr. M