Стил

Еве како да ја направите најпопуларната машка фризура денеска…

Напишано од Mr. M

Понекогаш сите сакаме да направиме промена во стилот, па доколку мислите на фризурата, тогаш ви ја претставуваме најпопуларната машка фризура на денешницата. Фризурата е еден од начините преку кој најмногу можете да направите промена во изгледот.

Станува збор за квиф фризурата која е лесна за одржување, изгледа стилски и се вклопува во секоја прилика.

Оваа фризура од страните е скратена со машинка, додека на горниот дел е подолга и ја носите на страна. Она што е многу важно кај оваа квиф фризура е тоа што таа бара да има волумен со цел да ви изгледа перфектно.

Еве едно кратко видео кое може да ви помогне:

За авторот

Mr. M