Селебрити

Еве како Серхио Рамос го користи перидот на седење дома

Напишано од Mr. M

Додека трае овој период на седење дома, најдобар начин да го поминуваме времето е во инвестирање во себе и работење на самите себе си. Иако сме изолирани од надворешните услови, тоа не треба да значи дека не можеме да напредуваме. Денеска ќе ви дадеме еден добар пример од познатиот фудбалер Серхио Рамос кој иако фудбалот е на пауза, тој максимално работи на одржување на формата.

View this post on Instagram

Day 7️⃣ Body 💪🏻 Mindset 🆙

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos) on

 

За авторот

Mr. M