Фитнес

Еве како Сталоне се спрема за новиот Рамбо

Напишано од martin

Дали ви се верува човек од 72 години да прави вакви вежби? Силвестер Сталоне важи за еден од ретките актери кој издржал до осмата деценија во кариерата. Тој овој пат се реши да го врати Рамбо во живот. Целиот свет беше во шок кога виде на неговиот Инстаграм профил како тој вежба.

Ова е доказ дека се може да се постигне во животот ако се сака.

Getting ready for Rambo Also just because you’ve REACHED a certain age doesn’t mean you have to FEEL that age! Keep pumping, keep punching! @bradsiskind @xdfitofficial

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

За авторот

martin