Селебрити

Еве како ужива фраерот Скот Иствуд на Миконос

Напишано од Mr. M

Актерот Скот Иствуд тргна по стапките на неговиот татко. Иако е јасно дека нема да може да го направи успехот како Клинт Иствуд, ниту пак ќе има слична кариера како неговиот татко, но тој успеа во една работа. Тој стекна титула на вистински заводник и фраер по кој жените полудуваат.

Како и многу други познати личности, така и Скот ужива на Миконос опкружен со голем број на жени.

За авторот

Mr. M