Селебрити Фитнес

Еве како живее Џејсон Статхам и каква е неговата рутина за вежбање

Напишано од Mr. M

Џејсон Статхам има 51 година, но тоа не му пречи да не биде во форма и да не изгледа фантастично добро. Тој е познат холивудски акционен херој и веќе со години е меѓу омилените ликови на филмското платно.

Кои се најголемите тајни за неговиот добар изглед?

  1. Се трудам да јадам што поздрава храна. Мојата исхрана се базира на строги правила. Мојот порок е чоколадата. Процесот на здрава исхрана не смеете да го гледате како обврска некоја, треба само да се навикнете и да го поминете процесот на репрограмирање
  2. Постојано го менувам својот план на вежбање. Тоа го правам со цел да ја разбијам рутината и монотонијата.
  3. Никогаш не го прескокнувајте истегнувањето. Придобивките од тоа се огромни.

За авторот

Mr. M