Задолжително

Еве кои беа најчитаните интервјуа за 2018 година на Friday.mk

Напишано од Mr. M

Една од најдобрите работи при водење и уредување на еден онлајн магазин, е можноста да слушнете и да се сретнете со голем број на приказни од познати и успешни луѓе. Лидери, креатори, артисти, луѓе од бизнис сферата, нашиот тим имаше можност да направи ексклузивни интервјуа во оваа 2018 година кои беа доста добро прифатени од нашите читатели.

Еве кои беа најчитаните две интервјуа на Friday.mk за 2018 година…

Роби Телекабел: „Се што сам си заслужил и чесно заработил, тоа е вредно и најслатко“

Интервјуто можете да го прочитате на следниот ЛИНК

ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЈУ со Младиот менаџер на годината – Душко Чифлиганец

Интервјуото можете да го прочитате на следниот ЛИНК

За авторот

Mr. M