Филмови

Еве кои се најочекуваните филмови за 2019 година

Напишано од Mr. M

Од година во година можеме да видиме се поголема бројка на нови филмови. Така беше во 2018 година, а изгледа така ќе биде и во 2019 година. Еве кои се најочекуваните за оваа наредна година…

Avengers 4 – Овој филм ќе ја има својата премиера на 30.05.2019 година

Glass – премиерата за овој филм е закажана за 18.01.2019

Captain Marvel – премиерата за овој филм е закажана за 03.03.2019

Dumbo – премиерата за овој филм е закажана за 29.03.2019

John Wick 3: Parabellum – премиерата за овој филм е закажана за 17.05.2019

It: Chapter Two – премиерата за овој филм е закажана за 06.09.2019

Joker – премиерата за овој филм е закажана за 04.10.2019

Spiderman: Far From Home – премиерата за овој филм е закажна за 11.05.2019

За авторот

Mr. M