Селебрити

Еве кој е најатрактивниот пар на светот

Напишано од Mr. M

Познатата поранешна манекенка, Рози Хантингтон заедно со нејзиниот сопруг, Џејсон Статхам, важат за еден од најатрактивниот пар во светот. Постојат голем број на причини за тоа.

Прво, и двајцата се доста успешни во она што го работат, како второ, и двајцата имаат одличен стил кој совршено го укопуваат кога се заедно. Тие нивниот стил го покажаа уште еднаш додека медиумите можеле да ги видат во Лондон додека заедно шетале.

За авторот

Mr. M