Успешни приказни

Еве што ќе гледате во втората емисија на Џентлмен Магазин (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Втората емисија на Џентлмен Магазин премиерно ќе можете да ја погледнете оваа среда на МРТ1 во 20:45. Како и минатата, така и оваа, на сите вас ќе ви прикажеме неколку интересни теми, кои со сигурност ќе ви го задржат вниманието.

Во втората емисија ќе го видите Предраг Василјевиќ или Пеџа Тренд, кој дефинитивно важи за вистински скопски фраер, џентлмен. Ќе видите и слушнете доста интересни работи за него.

Ќе слушнете и што претставува џентлмен и што е она што може да ја освои кај еден маж и нашата позната водителка Лила Филиповска.

Но, тоа не е се. Ќе има и доста прилози кои ќе ви го задржат вашето внимание, но и ќе ве едуцираат.

Затоа, бидетет со нас, бидете џентлмени, и гледајте Џентлмен Магазин.

За авторот

The Gentleman