Најново

Facebook наскоро започнува со онлајн продавници

Напишано од The Gentleman

Фејсбук има за цел да стане онлајн платформа за трговија и полека да ја промени својата ситуација од социјален медиум и во другиот сектор. Веќе преку Инстаграм оваа опција е речиси возможна, но не целосно.

Според компанијата, првата држава во која ќе се имплементира овој процес ќе биде Германија.

Останува да видиме како ќе се реализира оваа желба на Фејсбук и како ќе биде прифатена од нејзината конкуренција, која најави дека ќе се бори против оваа постапка преку правни процедури.

За авторот

The Gentleman