Селебрити

Фамилијата Пендаровски со нивниот едноставен и одличен моден стил

Напишано од Mr. N

Претседателот Пендаровски и неговата понежна половина се дефинитивно модна инспирација во овој тежок период на пандемија.

Веќе со недели при нивните настапи во јавноста тие изгледаат одлично во поглед на модата. Едноставен формален стил со мали детали кои ја истакнуваат перфекцијата во изборот.

Секако со маска како што се и препораките од СЗО.

За авторот

Mr. N