Мода

Фармерки кои ќе се носат оваа сезона (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Доаѓа проелетта, или што би рекле, после снегов и сонцето, мириса на пролет. Со пролетта ни доаѓа и освежување на гардеробата.

Фармерките кои се неизбежни во текот на годината и сите годишни времиња ни доаѓат во супер моќен изглед за оваа сезона.

Класиката никогаш не излегува, така да оваа сезона остануваме на класика.

Едноставно но модерно комбинирање

За авторот

The Gentleman