Музика

Феноменална изведба на “What a Wonderful World” на Жаарко Димоски (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Како што и најавивме претходно, така и продоллжуваме. Овој пат Жарко Димоски и Џентлмен Магазин ја оживеаа култната песна на Луис Армстронг “What a Wonderful World” (Louis Amstrong cover).

Феноменалната изведба со манири на вистински џентлмен, Жарко Димоски ја направи прекрасна за уживање.

Затоа, понеделнички уживајте и наполнете се со супер позитивна енергија за новата работна недела.

За авторот

The Gentleman