Автомобили

Ferrari 308 GTB од 1976 ќе биде во тренд засекогаш

Напишано од martin

Без разлика какви модели на автомобили се појавија на пазарот и без ралзика колку е отидена технологијата нанапред, многу луѓе да имаат можност со сигурност би го избрале Ferrari 308 GTB од 1976 година.

Не треба многу да збориме, само треба да се погледне галеријата и се ќе ви стане јасно!

За авторот

martin