Кариера Настани

Филип Ивановски – Маж со најголем придонес во општеството во Македонија за 2019 година

Напишано од Mr. M

Оваа категорија е навистина посебна бидејќи се доделува на оние кои придонеле најмногу во општеството. Да се направи нешто за општеството кое сите ќе го почитуваат и ценат е навистина предизвик за секој од нас. Оваа награда има за цел да ги поттикне сите оние кои прават и делуваат во разни сектори со цел да придонесат кон подобрување на.

На овогодинешниот избор на Мажи на Годината за 2019, наградата за Маж со најголем придонес во општеството ја доби г-динот Филип Ивановски, генерален директор на Пакомак. Човек кој неуморно се труди да влијае на општеството преку разни проекти за едукација на луѓето од најмали нозе за екологијата и животната средина.

Оваа манифестација, беше поддржана од DoubleTree by Hilton Skopje, Орбико, Анабела пафимерии, Shell, Dior, Бест Веј Инвестмент, Пивара Скопје, Амстел, Швепс, модниот бренд Gabbiacci, Тиквеш и ЛР, Аутомобили Груп, Јагуар и Ленд Ровер, Медисеи, Пантенол Екстра, Фабрика Карпош, ЛГА, и од голем број на медиуми кој безрезевно ја дадоа поддршката.

За авторот

Mr. M