Фитнес

Фитнес методата на Џејсон Статхам за добри резултати

Напишано од Mr. M

Холивудскиот актер, Џејсон Статхам важи за еден од најпопуларните во последниве години. Покрај што можеме да го видиме во голем број на филмови, тој важи за пример како треба да изгледа и еден маж.

Филмовите во кои што игра тој, не само што бараат талент, тие бараат и физичка спремност. Џејсон Статхам често има зборувано за неговата метода, исхрана и тернинг.

За авторот

Mr. M