Фитнес

Фитнес програма на база на склекови

Напишано од Mr. N

Склековите се најдобра и најосновна вежба, која никогаш не здосадува. Многумина оваа вежба ја занемаруваат и потценуваат како премногу лесна или пак како вежба која може да ја правите во било кое време.

Покрај тоа што важат за ретро вежба, тие го даваат и највидливиот резултат. А за нивно практикувањ, доволна е само молбата и мотивацијата, затоа што склековите може да се прават и во теретана, во сала, дома или пак во природа. Во продолжение една програма специјализирана за склекови.

Чекаме резултат!!

 

 

 

За авторот

Mr. N