Најново

Фитнес смарт часовникот на New Balance RunIQ конечно е достапен

Напишано од Нино

Најавен пред скоро една година, фитнес смарт часовникот на New Balance RunIQ конечно е достапен.

Директна конкуренција на Apple Nike+, со целосна Android Wear технологија, и Intel хардвер. Отпорен на вода до 50 метри длабочина, со GPS tracker, 512MB RAM плус 4GB на built-in storage, и секако heart monitor.

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)