Автомобили

FORD THUNDERBIRD F-BIRD од 1957 година

Уникатните автомобили се реткост. Баш таква реткост е 1957 Ford Thunderbird F-Bird автомобилот. Овој модел кој ќе може да го погледнете во галеријата е единствениот кој е останат од останатите 17 модели кои се произведени.

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)