Технологија

И Fossil ги следи трендовите на паметни часовници

Сите компании кои произведуваат часовници почнаа да имплементираат технологија во своите часовници така што би ги направиле понапредни. Fossil е еден од најпознатите брендови на часовници бидејќи е доста пристапен. Овој пат тие отидоа чекор подалеку со создавањето на нивниот паметен часовник Fossil Q. Компанијата се потруди овој часовник и покрај тоа што е паметен да има класичен изглед. Погледнете го!

За авторот

martin