Селебрити

ФОТО: Албанката од која ќе ви застане памет

Напишано од Пјер

Дуа Липа е авион. Изгледа прејако. Еве неколку фотографии да ви го направиме денот поубав.

View this post on Instagram

Me pretending I didn’t wear this cute swimsuit as a decoy for my post xmas bod

A post shared by Dua Lipa (@dualipa) on

View this post on Instagram

cute edit. Thanks @duaalipx 💕

A post shared by Dua Lipa (@dualipa) on

View this post on Instagram

Festive af

A post shared by Dua Lipa (@dualipa) on

View this post on Instagram

holiday blues

A post shared by Dua Lipa (@dualipa) on

За авторот

Пјер