Спортски вести

(ФОТО) Новиот автобус на Вардар изгледа шампионски

Напишано од Пјер

РК Вардар доби автобус кој изгледа фантастично. Погледнете ги фотографиите од новиот автобус кој е брендиран светски а ги има и двете ѕвезди на логото

За авторот

Пјер