Uncategorized Хотели

Фраерски, модерен, измислен за забави

Напишано од Нино

Во луксузниот Hôtel de Paris во Monaco, Maserati ја имаше честа да дизајнира еден апартман во нивен стил. Фраерски, модерен, измислен за забави. За цената не дознавме, но подобро да не знаеме 🙂

MTQwNjU5MTY5NjI2Njk1NDY4 MTQwNjU5MTY5NjI3MDIzMTQ4 MTQwNjU5MTY5NjI3MTU0MjIw MTQwNjU5MTY5NjI2ODI2NTQw MTQwNjU5MTY5NjI2Njk1NDY3 MTQwNjU5MTY5NjI2NzYxMDA0 MTQwNjU5MTY5NjI3MDg4Njg0 MTQwNjU5MTY5NjI2ODkyMDc2 MTQwNjU5MTY5NjI2OTU3NjEy

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)