Филмови

Friday.mk предлог филм за крај на тешкиот понеделник

Напишано од Пјер

Понеделник, камен ладно, ни се спие. Таман услови за добар филм, поготово за вистинска приказна. Станува збор за филмот 22 Јули, на тема Норвешкиот масакр на Брејвик. Не раскажуваме повеќе, погледнете го трејлерот, и спремете се за вечер помината на топло

За авторот

Пјер