Серии

Friday.mk предлог серија за јануарско тинејџерско расположение

Напишано од Пјер

Јануари е тежок месец, и покрај многуте празници, и покрај снегот и забавата. Доколку изгледавте се живо и диво на тема филм и серија, ние имаме еден нов Нетфликс предлог доколку сте расположени за тинејџерски авантури.

Нашиот предлог е трилерот You,  на тема опсесија кон девојка, која прераснува во откачени неочекувани настани. Малку е наивна зошто е тинејџерска, но доколку не барате уклучување на мозокот, тогаш го имаме вашиот винер.

Проверете го трејлерот –

За авторот

Пјер