Во светот на часовниците

Friday предлог рачен часовник за мажите со подлабок џеб

Напишано од The Gentleman

Станува збор за Omega моделот – Constellation Globemaster.

Тегет верзија за големите бизнисмени, достапна на Friday Shop  на следниов линк. Рачен часовник со кој ќе бидете во фокус на секоја локација каде и да се наоѓате.

Одлични параметри и карактеристики, на кои ќе позавидат и најголемите watch мајстори од Швајцарија.

Цена од над 500000 денари –

Колекција – Globemaster
Куќиште – челик 316 L/седна злато
Ремче – алигаторска кожа
Стакло – сафирно двојно антирефлектирачко
Дијаметар на куќиште – 39 мм
Механизам – автоматик – Co-Axial Master Chronometer
Водоотпорност – 10 бари

За авторот

The Gentleman