Нега и одржување

Фризура која најмногу ја носат брадестите мажи

Напишано од Mr. N

Се надеваме ја гледате серијата Викинзи, која покрај тоа што е феноменална, истата изобилува и со откачени фризури. Долги репчиња, бради на сто начини оформени, шарени нијнси, суканици, и слично. Серија која го доловува стилот од минатото, каде лудите фризури биле главен адут покрај коцките на стомачните.

Фризурата која се почесто може да се види како дел од стајлингот на мажите ширум светот е Viking фризурата. Кога станува збор за оваа фризура, најчесто мислиме на хипстерите, мачо момците, и креативците.

Па ајде пробајте и соберете храброст со помош на следново видео

За авторот

Mr. N