Автомобили

Фрлете поглед на овој прекрасен CUSTOM-MADE ITALIAN RACER

Напишано од Нино

Тимот на Death Machines со првиот свој custom made мотор, инспириран од Италијанската мото ретро сцена

mtm4njkzmzc1otgwmje3nzy2 mtm4njkzmzc1otgwmje3nzy3 mtm4njkzmzc1otgwmjgzmzay mtm4njkzmzc1otgwmjgzmzaz mtm4njkzmzc1otgwmzq4odm4 mtm4njkzmzc1otgwmzq4odm5 mtm4njkzmzc1otgwndc5otew mtm4njkzmzc1otgwnde0mzc0 mtm4njkzmzc1otgwnde0mzc1

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)