Најново

G-Shock со три нови Gold & Black “Gold Tornado” модели

Напишано од Пјер

По повод 35годишнина на брендот

Моделите, според Hodinkee, ќе варираат од 750, па се до 1000 долари. Одличен избор за момците со спортски стил.

За авторот

Пјер