Кариера Настани

Габриел Стибел – Хедонист на Годината за 2019

Напишано од Mr. M

Оваа награда за прв пат ја доделивме на изборот на Мажи на Годината за 2019. Хедонизмот е цела филозофија. Хедонизмот често пати е поврзан со луксуз, што не мора да значи дека е така. Хедонизмот е состојба на духот, можеш да станеш рано наутро и да уживаш во изгрејсонце пиејќи кафе радувајки се на новиот ден.

Добитник на наградата за Хедонист на годината е г. Габриел Стибел. Автор и водител на емисијата Гарден Клуб Градини која се емитува на ТВ Телма веке 9 сезона, меѓународен кинолошки судија, колекционер на часовници, и пасиониран уживател и колекционер на пури кој е и организатор на Пура Култура.

Оваа манифестација, беше поддржана од DoubleTree by Hilton Skopje, Орбико, Анабела пафимерии, Shell, Dior, Бест Веј Инвестмент, Пивара Скопје, Амстел, Швепс, модниот бренд Gabbiacci, Тиквеш и ЛР, Аутомобили Груп, Јагуар и Ленд Ровер, Медисеи, Пантенол Екстра, Фабрика Карпош, ЛГА, и од голем број на медиуми кој безрезевно ја дадоа поддршката.

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. M