Настани

Гламур, елеганција и стил… Како изгледаше изборот на Мажи на Годината 2019 низ фотографии- прв дел

Напишано од Mr. M

На големо задоволство на јавноста, на 27 ноември во хотелот DoubleTree by Hilton Skopje се одржа настанот Мажи на Годината за 2019 каде што втора година по ред ги избравме најуспешните мажи во Македонија за оваа година.

Оваа година беше доста поинаква од мината, покрај тоа што воведовме три нови награди во изборот, целата манифестација ја подигнавме на едно повисоко ниво. Самиот настан се потрудивме да го направиме како вистинска гала вечер која што ќе зрачи со гламур, елеганција и стил.

На настанот присуствуваа голем број јавни лица од бизнис секторот, политиката, и јавниот живот. Погледнете низ фотографии како помина изборот на Мажи на Годината за 2019 низ фотографии.

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. M