Селебрити

Глупостите на Conor McGregor не натераа да се потсетиме на неговиот совршен формален моден стил

Напишано од Пјер

Тоа дека Conor McGregor не е со сите, се докажа прошлава недела. Сега за сега платил кауција, но за понатака ќе дознаеме по истрагата и судењето. Оваа незгода не натера да се потсетиме на неговиот перфектен моден стил, особено оној бизнис формалниот каде оделото го има главниот збор. Човекот иако е тежок карактер, сепак неговиот стил е за респект.

Потсетување –

За авторот

Пјер