Филмови

Го имаме датумот на премиерата за најновото продолжение на Џејмс Бонд

Напишано од The Gentleman

По многу одложувања, пак го одложија. Најновото продолжение на култниот филм Џејмс Бонд, No Time To Die сега ќе имаме можност премиерно да го гледаме на 08 октомври оваа година.

Зошто е ова вака, не знаеме, но едноставно е да се претпостави дека до тогаш ќе се вратиме во нормала и ќе можеме да гледаме филмови во кината онака како што знаеме.

Не е важно, важно е дека имаме датум.

За авторот

The Gentleman