Креатива

Го имаме најдобриот апарат за еспресо во светот

Напишано од Mr. M

Постојат голем број на апарати за еспресо низ светот, но денеска ќе ве запознаеме со Espresso Veloce Royale 01. Станува збор за еспресо апарат кој е направен од страна на Super Veloce, компанија која е позната по создавање на одлични еспресо апарати.

Она што е впечатливо е тоа што овој апарат е направен од злато и дијаманти, карбонски влакна, нерѓосувачки челик и титанијум. Овој апарат ќе биде направен во ограничено издание, што значи дека ќе се произведат само неколкумина.

За авторот

Mr. M