Мода

Го обожавате италијанскиот стил? Тогаш облекувајте се вака (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Миално е една атрактивна туристичка дестинација, пред се за оние што се фасцинирани од италијанската мода и начин на живот. Исто важи и за Фиренца и за Рим. Но, Милано според многумина важи за центар на модата. Градот ќе ве освои со стилот на луѓето кои ќе ги сретнете на улиците. Вистински космополитски центар.

Што да носите ако сакате да се чувствувате како вистински Миланез? Едно е сигурно дека после 12 нема веќе пиење на капучино, но има и други модни правила кои нема да ви се опростат ако ги згрешите.Погледнете како треба да се облекувате како да сте од Милано.

За авторот

The Gentleman