Стил

Golden Globes 2019: Најдобро облечените мажи…

Напишано од Mr. M

Повторно на едно место се собраа најпознатите ликови од филсмаката сцена и тоа за Golden Globes 2019. Да се биде дел од црвениот тепих на ваков настан е голема привилегија, а со таа привилегија треба да се носите со стил.

За авторот

Mr. M