Пијалоци

Господа, ова се најскапите вискија во светот

Напишано од The Gentleman

Виски, кој не е љубител на добро виски? Кој не пие бар по некоја чаша неделно, со своите пријатели, со колегите, или сам? Една од најдобрите пијачки кои ни даваат посебен шмек.

Ви ги претставуваме најскапите вискија во светот.

ISABELLA’S ISLAY – 6.200.000 USD

THE MACALLAN M – 628.205 USD

THE MACALLAN 64 IN LALIQUE CIRE PERDUE – 464.000 USD

DALMORE 62 – 250.000 USD

DALMORE 64 TRINITAS – 160.000 USD

За авторот

The Gentleman