Метрополи

Дали сакате повторно да се заљубите во убавините на Скопје?

Напишано од The Gentleman

Денес имаме чест да ви претставиме еден Инстаграм профил, коj целосно ќе ви ја врати довербата во убавините на нашето Скопје. Профилот е на Емил Новевски, кој во слободно време е опседнат со неговиот фотоапарат и прави неверојатно добри фотографии од најубавите делови на Скопје. Тука би ги издвоиле неговите фотографии од Градскиот Парк, Водно, Зоолошката градина (која веќе во неколку наврати позајми дел од неговите феноменални фотографии)…

Уживајте во извадокот од неговиот супер интересен Инстаграм профил и секако заследете го уште веднаш…

View this post on Instagram

The little red bus…

A post shared by Emil Novevski (@emilijano) on

View this post on Instagram

The colors of autumn…

A post shared by Emil Novevski (@emilijano) on

View this post on Instagram

Silence in the snow…

A post shared by Emil Novevski (@emilijano) on

View this post on Instagram

Enjoy the silence…

A post shared by Emil Novevski (@emilijano) on

View this post on Instagram

Mmmmm…

A post shared by Emil Novevski (@emilijano) on

View this post on Instagram

Happy New Year 20-20 🙂

A post shared by Emil Novevski (@emilijano) on

View this post on Instagram

A post shared by Emil Novevski (@emilijano) on

View this post on Instagram

Sunny hiking day…

A post shared by Emil Novevski (@emilijano) on

View this post on Instagram

Just another rainy autumn day in the park…

A post shared by Emil Novevski (@emilijano) on

View this post on Instagram

Meet Floppy 🙂

A post shared by Emil Novevski (@emilijano) on

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

The Gentleman